lauantai 16. huhtikuuta 2016

Huhtikuun Slypaketti

Tänään oli odotettu päivä kun haettiin tämän kuun ja samalla ensimmäisen kierroksemme viimeinen paketti.Minusta jo rupeaa tuntumaan että parimme on jonkunmoinen selvännäkijä!Paketissamme oli nimittäin juuri semmoisia tarvikkeitta mitä olin ajatellut lähiaikoina hankkia.Irtopohjavuoan tarvetta kun on ollut mutta miten se aina kauppaan onkin jäänyt.Enää ei haittaa!

Reseptit ovat juuri minunlaisia ja olenpa näitä kaikkia myös joskus tehnytkin vaan nyt on hyvät ohjeetkin mitkä aikojen saatossa olivatkin ties minne kadonneet.

Pidän nyt kesän taukoa vaikka kaihoisa olo jääkin kun paketteja oli niin mukava odotella.Kesällä vaan on vaikka mitä tekemistä niin muistini tuntien hyvinkin paketit unohtuisi lähettää joten jatkamme taas loppukesästä vuoroamme.

Joten kiitokset vielä kerran parilleni,kaimalleni Tiinalle Jauhoäidin keittiöstä,tuli hyvinkin tarpeeseen tulevat tarvikkeet ja suolanaksuthan meni jo... :D5 kommenttia:

Redrose Emo kirjoitti...

Ihana paketti ja hyvin on osannut vuoan ostaa jos sinulla sitä ei kerran ollut mutta hankinnassa ollut =)

nami-hiiri kirjoitti...

Mukavan teemapaketin olet saanut!
Toisinaan sly parimme ovat ajatustenlukijoita, silloin hämmästys on aina suuri.
Mitähän hyvää saadaan piakkoin makustella silmäruokana?
Terkuin
n-h
http://nami-hiiri.vuodatus.net

JauhoÄiti kirjoitti...

Kiva että paketit miellyttäneet :) Olen koittanut keksiä jokaiseen jotain pientä ja jännä ja hyvä kun olen siinä onnistunut. Ihanaa kevään ja kesän jatkoa koko perheellesi :)

nami-hiiri kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!
Onnitellen
nami-hiiri
http:://nami-hiiri.vuodatus.net

originaali SLY kirjoitti...

Hei, olet saanut kolme mukavaa pakettia!
Myöhästyneet synttärionnittelut!